• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Redenen om extra blij
van te worden bij woonwinkel IJtsma Livingworld in Opende

Op nog geen 25 minuten van Dokkum Ligt de mooiste woon- en keukenwinkel op de grens van Groningen en Friesland. Met maar liefst 15000 M2 aan Wonen, Slapen, Keukens en Tuinmeubelen
1

Persoonlijk Advies


2

Scherpe prijzen


3

Ruime keus


4

Uitstekende service


5
Gratis Parkeren voor de Deur

Op maar 25 minuutjes van Dokkum vind u IJtsma de mooiste woonwinkel!

Met een groot assortiment van Wonen, Slapen en Keukens op maar liefst 15000m2. Gezellig een dagje "sneupen" in de mooiste collectie meubelen van het Noorden

IJtsma de woonwinkel van Groningen en Friesland is gesitueerd naast de piramide biedt voor iedere smaak en iedere beurs wat wils. Zeven woonwinkels bevinden zich in het immens grote pand van 15000 m2.

Hier bevinden zich de volgende winkels:
- IJtsma Wonen
- IJtsma Slapen
- IJtsma Keukens
- IJtsma Atelier
- IJtsma Relaxen
- Budget Home Store XXL
- IJtsma Outdoorliving

U kunt daarnaast een van onze busjes of aanhangwagen gebruiken voor transport van uw eigen meubelen.

Daarnaast is er nog de Meubel Outlet, waar naast licht beschadigde meubelen, restpartijen, meubelen welke uit collectie zijn, matrassen, boxsprings, slaapkamerkasten etc. worden verkocht. Elke week is er nieuwe aanvoer.
Omdat wonen en living steeds meer een modeartikel is, wordt de IJtsma-collectie jaarlijks grotendeels vervangen en gerestyled. Als gevolg van deze snelle wisselingen, kunt u profiteren van de scherpste actieprijzen. Alles wordt voor de halve prijs verkocht.
Meubel Outlet is zaterdagmiddag open van 12.30 tot 16.30 uur.

IJtsma is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam in het noorden. Een echt familiebedrijf dat bestaat sinds 1966. Het is begonnen bij Alle IJtsma als meubelwinkel Groningen, Ella en Heine staan al meer dan 20 jaar aan het roer van deze bloeiende onderneming.
De derde generatie staat in de startblokken om mee te helpen binnen het bedrijf. Het retail bloed is hun met de paplepel ingegoten. Meubels, keukens, tuinmeubels en woninginrichting is onze passie.

Wij zorgen samen met ons personeel voor een persoonlijke touch die past bij uw levensstijl.

We hopen u snel een keer te mogen verwelkomen in één van onze winkels.